Het zal niemand zijn ontgaan, we kunnen er niet omheen maar het coronavirus gooit roet in het eten. De workshops bij Dutch Creator Fotografie worden voor de maanden mei & juni 2020 in ieder geval uitgesteld. Wij verwachten dat de coronacrisis nog even aanhoud en hebben daarom de moeilijke beslissing moeten nemen om onze workshop niet door te laten gaan. Wij hebben de stille hoop dat het vanaf juli wel weer mogelijk is maar dat zullen wij tegen die tijd bekijken.

Als cursus/workshop leider is het onmogelijk om met een groep mensen een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar te bewaren. 

Zodra er bekend is of de workshops vanaf juli door kunnen gaan dan zullen wij dit aan jullie laten weten. De mensen die al bij ons geboekt en betaald hebben voor een workshop in de maanden mei & juni krijgen van ons een voucher waarmee ze op een later moment alsnog de workshop kunnen volgen. 

We hadden ook een aantal analoge fotografie workshops ingepland die maar beperkt gegeven zouden worden, deze workshops worden op een later moment alsnog ingepland. Hierover zullen we de deelnemers automatisch berichten wanneer de nieuwe datums bekend zijn.

Wij betreuren het heel erg, maar we kunnen helaas niet anders doen besluiten. Onze excuses voor het ongemak en hopen je alsnog snel te kunnen verwelkomen.