"Een beeld vertelt het verhaal van meer dan 1000 woorden | Dutch Creator Fotografie"

Ik vertel je graag meer over mij

Over Dutch Creator Fotografie; ik ben een fotograaf uit Amsterdam. Amsterdam het walhalla voor creativiteit.

Ik ben ooit begonnen als ICT’er, maar daar was voor mij de creativiteit wel uit. Ik daarom besloten het roer om te gooien en me meer te gaan richten op creatieve vakgebieden, dit heeft me gebracht in het vak van fotografie. Inmiddels fotografeer ik al heel wat jaren en kan daarin mijn creatieve geest volledig de vrije loop geven.

Ik vind het heerlijk om met mensen samen te werken, samen te komen tot iets moois en dit op beeld vast te leggen. Het vastleggen van speciale momenten, het is iets prachtigs en geeft een waanzinnig gevoel om dat ene moment vast te leggen op beeld, wetende dat het een één-keer-in-het-leven gebeurtenis zal zijn die vereeuwigd wordt op beeld.

Voor mij staat fotografie voor het vastleggen van herinneringen, of dat nou mooie herinneringen zijn of momenten met een diepe droevige emotie, het maakt niet uit. Het gaat bij fotografie om de pure echte emotie, je kent het wel de momenten uit het leven, daar kun je met mijn beelden op terug dan ook op terugkijken.

Ga jij met mij mee op pad?

Wil je aan de slag met fotografie, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Snap je niets van alle instellingen? Dan kun je je ook laten begeleiden door mij, een echte professional op fotografie gebied. Ik neem je mee op pad en laat je alle fijne kneepjes van het vak zien. Ik leer je de camera helemaal onder de knie te krijgen, zodat je ook als een pro je mooiste foto’s kunt maken.

Een selfie gemaakt door Dutch Creator, hierbij is gebruik gemaakt van een dubbele belichting

Dutch Creator Fotografie

Deel deze pagina: