"Een beeld vertelt het verhaal van meer dan 1000 woorden | Dutch Creator Fotografie"

Madelynn Sumpter - 2

Een creatieve straf, een vader uit Texas bedenkt het

Larry Sumpter een vader van 43 jaar uit Texas (Amerika) bedacht een wel hele creatieve straf voor zijn tienerdochter Madelynn Sumpter (15). Zijn dochter had zijn regels overtreden, zij had tijdens een logeerpartijtje wat jongens in haar slaapkamer toegelaten. Hier waren haar ouders op zijn zachts gezegd niet blij mee.

Madelynn Sumpter (15), heeft zichzelf in de problemen gebracht bij haar ouders.

Wat bedenk je dan als ouder voor creatieve straf?

De ouders van Madelynn bedachten een creatieve straf en gaven haar twee keuze’s. Ze moest of een maand lang haar telefoon inleveren of haar ouders zouden haar Social media accounts voor 2 weken overnemen. Meer keuze had ze dus niet.

Madelynn ging verrassend genoeg voor de laatste keuze, ze aarzelde niet aldus haar vader Larry, ze vond de gedachte dat ze haar telefoon een maand kwijt zou zijn veel erger. Zij vond dus dat ze beter af zou zijn als ze haar Social accounts vrij zou geven aan haar ouders. Dat leek voor haar de veiligste keuze, want zeg nou eerlijk, wat kon er nou gebeuren?

Maar alles veranderde voor haar en ze had spijt

Vanaf 11 november 2019 plaatste haar vader als eerste een foto van Madelynn, en daarbij verteld hij wat hij van plan is.

‘Larry kondigt aan dat hij het account van Madelynn overneemt’

Snel daarna plaatst hij selfies en andere beschamende foto’s op haar Instagram-account. De overname werd al snel vernederender dan dat ze in eerste instantie zou denken. Hij upload selfies met bijschriften (oftewel captions) als “felt cute, might delete later”.

View this post on Instagram

Felt cute. Might delete later.

A post shared by madelynn? (@madelynn.ellagrace) on

‘Felt cute. Might delete later.’

De creatieve straf werd na één dag al een succes, want had Madelynn krabbelde al terug. Ze had gehoopt dat ze een andere keuze had gemaakt, ze zei tegen haar vader “ik ben toch van gedachte veranderd, ik ben toch liever mijn telefoon een maand kwijt dan dat jij mijn Social media in je bezit hebt”.

Maar haar vader zei tegen haar dat dat niet ging gebeuren, hij zei “ik heb te veel ideeën, dus je zal straf gewoon twee weken moeten ondergaan, terugkrabbelen is geen optie”.

‘Haar vader plaats grappige foto’s op haar Instagram account, samen met slimme bijschriften’

De actie van de vader wel al snel opgemerkt en de creatieve straf viel in de smaak. Het aantal volgers van haar accounts groeide van bijna niks uit naar ruim 10.000 volgers.

Niet alleen Instagram maar ook op TikTok schittert hij!

De vader uit Texas (Rechts) brengt z’n tienerdochter aardig in de verlegenheid met zijn foto’s
Larry gaat viraal met zijn persiflages

Vind je mijn blogs leuk om te lezen en wil je meer over fotografie leren, bekijk dan eens mijn pagina “Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks fotografie tips